Hør hele Markusevangeliet!

Tim og Donadee Peterson. Foto: Privat

Tim Peterson, luthersk prest fra USA, står for framføringen av Markusevangeliet, søndag 17. mars kl 19.00 i Drammen baptistkirke.

– Jeg ønsker å fortelle om Jesus, sier Tim, og understreker at han er forkynner. Han forteller at han ønsker at folk skal lytte til Guds ord og oppmuntres til å lære det, om hvorfor han presenterer Markusevangeliet, og fortsetter:

– Markusevangeliet er kortere enn de andre evangeliene, slik at hele evangeliet kan presenteres på en gang. I kirken vil vanligvis hører små biter av evangeliet. Det er godt å høre hele evangeliet sammen. Svein Tindberg viste kraften av å presentere Markusevangeliet i Norge.

– I Minnesota hadde vi også en skuespiller, Tom Stolz, som presenterte hele Markusevangeliet på teateret I over 20 år. Jeg er ingen skuespiller, men har brukt tid til å lære Markusevangeliet utenatt slik at jeg kan også gjøre det samme. Jeg ønsker å hjelpe folk høre Jesu budskap – hvem han er, hva han gjorde, hva han lærte, og hvordan han kommer til oss.

Tims oldeforeldre utvandret til Minnesota fra Valdres, Nordfjord, og Småland på 1870-tallet og 1880-tallet.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.